curs online
ETHICAL WIFI HACKING: INTRODUCERE ȘI BUNE PRACTICI
Cursul se adresează tuturor celor care doresc să pătrundă într-un domeniu mai puțin cunoscut utilizatorilor obișnuiți, nespecializați.
Pentru a cunoaște aceste informații, nu este necesar să aveți cunoștințe avansate în domeniu.
Ce înseamnă ”zona de hacking”?
Ce semnificație și importanță are această noțiune?
La ce folosește o rețea locală de comunicație LAN, fără fir?
Taxa de participare:
Perioadă derulare curs:
Dată examen:
Durata cursului:
Condiții minime de participare:
Abilități specifice:
Nr. referință Catalog electronic SICAP/SEAP:
Modalități de plată
integral sau în 2 rate (prima rată înainte de începerea cursului) în conturile: RO22BRDE445SV12240144450 deschis la BRD sucursala TRIUMF sau RO15TREZ7005069XXX002417 deschis la Trezoreria Operativă a Mun.București
Pe durata acestui curs, se vor prezenta noțiuni de bază privind un sistem de operare (Kali Linux), cum se gestionează anumite tehnici de atac ale unei rețele, cum se pregătește strategia de lucru, cum se pregătește un atac cibernetic dar și cum ne putem proteja de astfel de atacuri.
Structura principală a cursului:
- Amenajarea laboratorului. În acest capitol, veți învăța cum să configurați un laborator pentru tehnici de hacking. Orice inceput de drum are nevoie de o mapare cu infrastructură reală, palpabilă.
- Ascunderea identității. În hacking, un lucru foarte important pentru cel care inițiază atacul este să fie de negăsit. Pentru a putea pirata un soft sau pentru a obține un acces neautorizat, reușita nu este deplină fără a-ți ascunde identitatea.
- Obținerea accesului neautorizat într-o rețea wireless. Nu vom vorbi despre distrugerea rețelei, ci despre cum se poate accesa cu instrumentele potrivite o rețea fără a deține credențialele de acces precum și despre modalități de protecție împotriva unor astfel de încercări.